SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az idén a "söralátét" méretű adóbevallás is letölthető a netről

Családinet [cikkei] - 2014-04-10
Az idén az egyoldalas, úgynevezett "söralátét" adónyilatkozat is letölthető néhány kattintással a NAV honlapjáról - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
Az idén a "söralátét" méretű adóbevallás is letölthető a netről

Két adóbevallásra terjesztették ki az idén a "söralátét" adónyilatkozatot

A közlemény szerint a NAV szakemberei az idén az internetről telepíthető szja-bevallások körét a 1353-as bevallási formán túl kiterjesztették a 1353ADÓNYILATKOZAT jelű nyomtatványra, illetve az egyszerűsített személyi jövedelemadó-bevallás választására szolgáló 1353NY jelű nyomtatványra is. Utóbbit február 17-ig lehetett elküldeni a NAV-hoz.

Nyomtatott formában is benyújtható
   
Az elektronikusan kitöltött bevallásokat ki lehet nyomtatni, és aláírás után papíron benyújtani vagy az ügyfélkapu segítségével az interneten továbbítani a NAV-hoz.
   

A közlemény szerint a tavaly bevezetett, úgynevezett banner-technológia jelentősen egyszerűsítette az szja-bevalláshoz szükséges programok letöltését. Tavaly már az összes bevallás mintegy negyede elektronikus formában jutott célba.
 

A "söralátét" adónyilatkozat letölthető
 
A www.nav.gov.hu honlap bal oldali menüjének "Kiemelt témák" kategóriájában található "SZJA" menüpontot elindítva nyílik meg a programok letöltésére és telepítésük indítására szolgáló internetes oldal.


Forrás: MTI
Fotó:
stockimages - FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja