SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ilyet még nem láttál! - így néz ki élőben a fogantatás pillanata

Németh Noémi [cikkei] - 2015-06-05
Nagyszerű videó készült a fogantatásról és az embrió kifejlődéséről. Most "belülről", testközelből nézheted végig a világ legcsodálatosabb folyamatát!
Ilyet még nem láttál! - így néz ki élőben a fogantatás pillanata

Mindenki tudja, hogy kell elképzelni a fogantatást, megtermékenyülést. Megtanultuk biológia órán, illetve láttunk fotókat is a fontosabb pillanatokról. 

Most viszont megnézhetjük "élőben" az egész folyamatot, az elejétől a végéig. Nem kell tovább a képzeletedre hagyatkoznod - pillants be a női testbe, és nézd végig, ahogy megfogan a kisbaba és egy új élet kezdődik. 

Hogyan fejlődik a magzat a terhesség során, lépésről lépésre? Mit csinál odabent a kisbaba a 9 hónap alatt? Most bepillantást nyerhetsz, az alábbi videóban. 

Tetszett az utazás? :)

 

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=ca2NevbXMdA

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja