SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A világ legjobb tréfája: sokkoló meglepetés a szülőszobán

Németh Noémi [cikkei] - 2015-04-17
A videón látható házaspár jó eséllyel pályázhatna a "világ legjobb titoktartója" címre. Egy csodálatos és hatalmas dolgot tartanak magukban hónapokon át, majd a leleplezés pillanatában, a szülőszobán, felveszik a családok és barátok reakcióját. Meglepetés!
A világ legjobb tréfája: sokkoló meglepetés a szülőszobán

A gyermeket váró házaspár nem hétköznapi tréfát eszelt ki a család és a barátok számára. A terhesség ideje alatt végig titokban tartják, hogy valójában nem egy, hanem két babát várnak.

A mit sem sejtő ismerősök boldog, önfeledt éljenzés közepette lépnek be a szülőszobába, majd a látványtól elakad a szavuk. A hangoskodás azonnal mély, döbbent csendbe vált át, a lábak földbe gyökereznek. 

Arra a kitörő örömre, ami ezután ül ki az arcokra, egyszerűen nincsenek szavak. Kevés olyan videó van, amin ennyire őszinte, nem megjátszott érzelmeket láthatunk. 

A nevetés ragadós, pláne, ha ennyire őszinte, mint ebben az esetben. Nézd meg a videót, garantáljuk, hogy végig fogod nevetni te is! :)

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja