SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Újabb nyereményjáték a babaproject.hu-val!

Családinet [cikkei] - 2010-06-28
 [X]

Ismét 3 pofonegyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnod, és máris esélyes leszel, hogy megnyerd az 5000 Ft értékű babaproject.hu vásárlási utalványt! Gyere és játssz velünk!
Újabb nyereményjáték a babaproject.hu-val!

Babaproject logo
A babaproject.hu webáruházban megtalálsz minden olyan (homeopátiás, természetes, gyógynövényeket tartalmazó) terméket, melyekkel segíthetsz a természetnek abban, hogy lerövidüljön a babára való várakozás ideje, ráadásul mindezt elérhető árakon kínálják, hiszen a magas színvonal nem jár mindig együtt a magas árral is!
 

Válaszolj helyesen 2010. július 11-ig az alábbi kérdésekre, melyekre a választ a babaproject.hu -n találod!
 

A szerencsés nyertes 5000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, melyet  a nyereményjáték végén sorsolunk ki. A játékhoz sok sikert kívánunk!

Fontos, hogy csak olyan regisztrált felhasználóink vehetnek részt a nyereményjátékon, akik adatlapjukon megadták teljes nevüket, címüket és e-mailcímüket. Ennek hiányában a sorsoláson nem vesznek részt, így kérünk, hogy töltsd ki ezeket az adataidat is! Köszönjük! 

{POLL_LEFT_111}

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja