SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jámbor Ibolya - megjelent cikkei

Hogyan segíthetünk egy gyermeknek önbizalmat építeni?

Hogyan segíthetünk egy gyermeknek önbizalmat építeni?

Néhány éve gokartozni voltunk. A társaságból egy apuka és az akkor nyolc év körüli fia versenyzett egy másik édesapával és hasonló korú kisfiával. Szó se róla, a két férfi teljesen elvesztette az önuralmát a pályán és egymás után verték a köröket a két gyerekre, azonban mikor véget ért a menet, a hozzánk tartozó kisfiú teli torokból ujjongott, hogy ő nyert, apja pedig a feje felett kacsingatott, hogy gratuláljunk neki és dícsérjük meg a remek teljesítményért.
Túlélési tanácsok egyedülálló szülőknek

Túlélési tanácsok egyedülálló szülőknek

Szülőnek lenni csodálatos, de legyünk őszinték! Borzasztóan kemény. Főleg egyedül. Egy gyerekkel is, hát még kettővel, vagy többel. Aki egymaga cipeli az összes terhet és felelősséget annak igazán, velejéig értelmet nyer a "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" közmondás.
Fagypont alatt szundikáló babák

Fagypont alatt szundikáló babák

Ebéd utáni sziesztázás a fagyban? A legtöbb skandináv szülő nem is hezitál ezen, számukra ez a napi rutin része és teljesen természetes, már újszülött kortól.
A szerkesztő ajánlja