SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Török Zoltán - megjelent cikkei

Prof. Dr. Török Szilveszter és a Föld Napja…

Prof. Dr. Török Szilveszter és a Föld Napja…

A vad politikai csatározások lezárását megelőző napon egy közel száz fős, békés társaság gyülekezett az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) nagytermében. Élő bizonyítékként, hogy igen is lehet érték az egyetértés, a segítő szándék és a szeretet.
Szoptatás és táplálkozás

Szoptatás és táplálkozás

Az ember régóta gyanítja, hogy a terhesség és a szoptatás időszakában még nagyobb figyelmet kell fordítani a táplálkozásra és a mozgásra. Megpróbáltuk csokorba gyűjteni a legtöbbekben megfogalmazódott kérdésekre a választ. Bár jobban szeretjük a kiscsoportos beszélgetéseket ebben a tárgykörben, reméljük, segíteni tudunk olvasóinknak is ezzel a néhány gondolattal.
Hitel, de milyen áron?

Hitel, de milyen áron?

Mai világunk hitelekre épül. Annyira megszokottá vált ez számunkra, hogy fel sem tűnik: jó közérzetünk fenntartását is "hitelekből" fedezzük. De mikor merül ki a hitelkeret? És testünk milyen formában küldi a felszólítást? Mit jelent, ha a túl sok hitel miatt csődbe jutunk?
Múltunk a jövő

Múltunk a jövő

Vajon mitől függ felnőttkori életünk? A szülői példa, a környezet hatása mennyire befolyásol minket? Függ-e az egészségünk, sikerünk attól, amit szüleink tesznek születésünk előtt?
A szerkesztő ajánlja