SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szabó Szilvia - megjelent cikkei

A festett hajak ápolása:

A festett hajak ápolása:

Sok kérdést kapok, hogy hogyan kell kezelni a festett, és színezett hajakat. Íme, néhány tipp:
A hosszú haj titka

A hosszú haj titka

Ha a szél gyengéden játszik a hosszú hajjal, vagy ha egy nő végigsimítja a haját az utcán, vendéglőben, arra mindenki felkapja a fejét. Az érzéseinket a tisztelet, és a csodálat szavakkal lehet a legjobban leírni. A hosszú, dús haj ősidők óta elvarázsolja az embereket, de főleg a férfiakat.
Egészséges táplálkozás = gyönyörű haj!

Egészséges táplálkozás = gyönyörű haj!

Aki egészségesen étkezik, nagyobb eséllyel indul, hogy haja is egészségesebb legyen. A bevitt táplálékkal hajunk vitaminpótlása is gyorsabb lesz, mivel a hajhagymák is a vérkeringésen keresztül "táplálkoznak".
Mit tehetünk, ha nem vagyunk elégedettek hajunkkal…

Mit tehetünk, ha nem vagyunk elégedettek hajunkkal…

Szép számban kapok e-mailt és telefont, amiben a hölgyek panaszkodnak arra, hogy nem tudnak mit kezdeni a hajukkal, vékony szálú, ritka, töredezett, esetlegesen hullik, vagy egy bizonyos részen nagyon kevés, esetlegesen fodrász beavatkozása után a vegyszerek miatt károsodott, roncsolódott.
Őszi hajápolás - Természetesen

Őszi hajápolás - Természetesen

Sajnos újra itt az ősz. Nyáron több vitamint kapott a szervezetünk és a hajunk, mint a többi évszakban, de több károsodás is érte, mint például a napfény, esetleg sós vagy édes víz, ezért szárazabb, törékenyebb lett. Mindenképp ápolnunk kell, hogy az elvesztett vizet és vitaminokat vissza tudjuk juttatni.
A hajról általánosságban

A hajról általánosságban

A fejbőr hajhagymái sokkal aktívabbak, mint a test többi részén megtalálható szőrzet, ezért a haj sokkal gyorsabban is növekszik.
A szerkesztő ajánlja