SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szívós Mónika - megjelent cikkei

Vándortanítók

Vándortanítók

Már a csapból is folyik, hogy minden gondolat, amit gondolsz, befolyásolja az egészséged, a boldogságod, a bőséged. Gondoljunk a Titok című filmre. Bár erről beszélni könnyebbnek tűnik, mint megvalósítani. Théta agyhullámot használva meglepően könnyűvé és izgalmassá tehető az út, ami a boldogságra visz. De mi is az a théta agyhullám? Egy újabb "csoda módszer" a spirituális kakofóniában?
Ha kedd, 4 óra, akkor klub!

Ha kedd, 4 óra, akkor klub!

Találkoztam a minap egy nagyon kellemes asszonnyal. A fia találó megállapítása szerint: "Anyu a dinamit a családban". Nagy Péterné Ilike, kedves arcú, jó kisugárzású nő. Tavaly ősszel ment előnyugdíjba az egyik XIII. kerületi iskolából, ahol igazgatóhelyettes volt. Ha neki nem a fia mesél arról, hogy van egy nagyon jó lehetőség, amit pofon egyszerűen használhat a mindennapi vásárlásai során- akkor biztosan szkeptikusan legyintett volna. Ám, egyik nap a fia azt kérdezte tőle:
Miért olcsóbb így a vásárlás?

Miért olcsóbb így a vásárlás?

Miért vásároljak itt? Mert megéri. Tudod miért?
Mi a különbség?

Mi a különbség?

Összehasonlítottam mi a különbség a klasszikus MLM hálózatos szervezése és a Törzsvásárlói kör között.
A szerkesztő ajánlja