SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tibay Rózsa - megjelent cikkei

Az emlődaganat és a táplálkozás

Az emlődaganat és a táplálkozás

A helyesen kialakított táplálkozási, és más életmóddal kapcsolatos szokások sokat segíthetnek a rák kockázatának csökkentésében, és jótékony hatással van szervezetünk általános egészségi állapotára is.
Hozzátáplálás - Kiegészítő táplálás

Hozzátáplálás - Kiegészítő táplálás

Hat hónapos kor után már indokolt elkezdeni a hozzátáplálást. Az idegen fehérje tartalmú ételeket fokozatosan vezetjük be a csecsemő étrendjébe. A hozzátápláláskor (elválasztáskor) sem szabad áttérni tejhígításra, vagy színtej adására, mivel annak összetétele nem fedezi a csecsemő igényeit és egyéb káros következményei is lehetnek.
Terhességi cukorbetegség diétás kezelése

Terhességi cukorbetegség diétás kezelése

Hogyan állítható össze az egyénre szabott diéta? Mi kerüljön az asztalra? Hogyan figyeljünk az élelmiszerek szénhidrát tartalmára? Melyek a fogyasztható élelmiszerek? Ezek energia-, szénhidrát-, fehérje- és zsiradéktartalma miért fontos? Mégis hogyan csináljam? Egyáltalán megfizethető ez nekem?
Szűrés terhességi cukorbetegségre

Szűrés terhességi cukorbetegségre

Amikor kiderül, hogy szívünk alatt hordjuk gyermekünk, minden édesanya először nagyon boldog és izgalommal telve tekint élete következő 9 hónapja elé. Aztán jönnek a különböző mumusok, és óhatatlanul beférkőzik ebbe a csodálatos, népi szóval várandósságnak nevezett időszakba az aggodalom.
A szerkesztő ajánlja