SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szõke-Kiss Lászlóné Edina - megjelent cikkei

Tárkonyos karfiol leves

Tárkonyos karfiol leves

Minden időben könnyű, és finom étel. Gyorsan elkészíthető, kevés benne a szénhidrát, és a kalória, ezért diétához kiválóan alkalmas ebéd. Jó étvágyat!
Sós-szezámos rudak

Sós-szezámos rudak

A sós rudacskák mindig elfogynak, bármilyen esemény legyen. Sokféle változatuk van, nekünk e recept alapján készítve ízlik a legjobban. Ha megkérdezem mit vigyek magammal vendégségbe, mindig ezt kérik.
Hamis mézes-krémes

Hamis mézes-krémes

A férjem kedvence a mézes-krémes. Nem mindig van kedvem a tésztalapok sütésével vesződni, ezért kiötlöttem egy gyorsított változatot, ami még aznap fogyasztható is, mert általában az eredeti mézesnek 1-2 napot kell érlelődnie a hűtőben.
Túró torta

Túró torta

Ezt a tortát mindenkinek ajánlom, mert lehet cukorral, vagy diétásan, cukorbetegeknek is készíteni. Mindegyik változata finom, és kiadós. Legalább 20-24 szeletre vágható, mutatós, születésnapra, vagy hétköznapokra egyaránt ajánlom, és gyorsan, egyszerűen készíthető.
Sváb pompos Edina módra

Sváb pompos Edina módra

A Töki pomposként emlegetett finom kemencés lángos változata. Van ahol Langallóként emlegetik. Ahány hely annyi szokás, de egy biztos, hogy nagyon finom!
A szerkesztő ajánlja