Recept típusa: gluténmentes, tejmentes
Hozzávalók:
- 20-20 dkg málna és eper vegyesen
- fél citrom leve
- 4 tojásfehérje
- 3 ek. nyírfacukor
Elkészítés:
A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a nyírfacukrot, majd habverővel kemény habot készítünk belőle. A málnát és az epret botmixerrel pépesítjük és elkeverjük a citromlével, majd ráöntjük a kemény habra, és óvatosan addig keverjük, míg egyenletes, rózsaszín színű krémet nem kapunk. A tetejét végül eperdarabokkal díszíthetjük.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!