Hozzávalók:
- 300 g rukkola levél
- 200 g koktél paradicsom
- parmezán forgácsok
- 80 g prosutto sonka
- olívaolaj
- balzsamecet
- só, bors
1. A paradicsomokat vágjuk ketté, a salátát mossuk meg, csöpögtessük le, majd tegyük őket egy nagyobb tálba.
2. Sóval, borssal, olívaolajjal és balzsamecettel ízesítsük a salátát, majd adjuk hozzá a csíkokra vágott sonkát, és sajtvágó segítségével készítsünk hozzá parmezán forgácsokat.
Kép: pixabay.com
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva: