A múlt héten a bárányterrinben édes kis tojáscsövecskéket láthattatok. Most eláruljuk, hogyan is készülnek.
A tojásokat szétválasztottuk fehérjére és sárgájára. Egyneműsítettük mindkettőt. Majd egy kb. 1-1,5 cm átmérőjű fémcsövet fóliával jó sokszor körbetekertünk, kb. 7-8-szor. Így jó vastag falú cső keletkezett, ez azért kell, hogy még véletlenül se folyhasson ki belőle a tojás. Az egyik végét jó szorosan elkötöttük spárgával, majd kihúztuk a csövet. A szétválasztott tojásokat ezekbe a csövekbe töltöttük, és szorosan bekötöttük a másik végüket is, úgy hogy levegő ne maradjon benne. Ezután egy tepsi vízben megfőztük néhány perc alatt, fent a gázon, 2 rózsa égett alatta.
Forrás: www.finomania.blogspot.com
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva: