Hozzávalók:
50 dkg Trappista sajt
1 db cukkini
1 db padlizsán
10 dkg paraj
2 gerezdfokhagyma
2 db paradicsom
só, bors ízlés szerint
olívaolaj a pirításhoz
Forró, bevonatos serpenyőbe reszeljük a sajtot, tenyérnyi kerek formára vékonyan. Ha ropogósra sült és összeáll, kivehetjük egy lapát segítségével egy tálcára megszilárdulni. A Wokban megpirítjuk a zöldségeket és "várat" építünk belőle, tehát egy réteg sajttallér, rá a zöldség, és újra tallér a tetejére.
Forrás: www.finomania.blogspot.com
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva: