SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A nő, aki pénzt akar keresni a nyilvános szoptatással

Németh Noémi [cikkei] - 2015-10-27
Meghökkentő videóra bukkantunk a Facebookon. Az anyuka úgy szeretne egy kis plusz pénzhez jutni, hogy szoptatós felvételekkel boldogítja a nézőket.
A nő, aki pénzt akar keresni a nyilvános szoptatással

A szép és fiatal anyuka feltöltött egy pár perces videót arról, ahogy 9 hónapos kisfiát táplálja. Merész húzás ez egy olyan világban, ahol még mindig rengetegen elítélik a nyilvános szoptatást. Ha sokan rossz szemmel nézik már azt is, ha a megéhező babákat útközben szoptatják meg a gondoskodó anyukák, akkor vajon ő miért tár ország-világ elé egy otthon készült, meghitt pillanatot? Miért teszi a kamerába a jobb mellbimbóját is (a 2. perctől), amikor arra épp semmi szükség, hiszen a másikra van rátapadva kisfia? Egy ilyen videóval egyértelműen csak a figyelemfelkeltés lehet a célja. De nem is ez a meglepő, hanem az, hogy mindezért cserébe pénzre számít a nézőktől.

A videó alatt diszkréten felhívja a figyelmet arra, hogy szívesen fogad adományokat.
"Ha szeretnél adományozni a csinos kis családom számára, az ajándékokat Paypal-on keresztül fogadom (+emailcím)."

Megmutatom a cicim, küldesz pénzt? 

Egy másik videón már két gyermekét szoptatja egyszerre, majd a jelenet végén egy bankkártyát ad az egyikük kezébe. Az ügyesen betanított kisfiú fel is mutatja, szinte az arcunkba tolja a kártyát - nehogy elfeledkezzünk az adományozásról!

Mi a véleményed a módszeréről?!

Forrás: youtube.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja