SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nem mindennapi ékszerek: gyűrűk, nyakláncok anyatejből

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2018-02-26
Egy amerikai gyógyszerész anya sajátos módját találta meg annak, hogy kifejezze a szoptatás iránti rajongását: olyan ékszereket készít, amelyekben a drágakövet néhány csepp anyatej helyettesíti.
Nem mindennapi ékszerek: gyűrűk, nyakláncok anyatejből

A márka neve Mama’s Liquid Love. 

A New Jersey-ben élő Ann Marie Sharoupim 2016 januárja óta foglalkozik az anyatejcseppel díszített ékszerek forgalmazásával. Az asszony a New York Postnak számolt be a különleges vállalkozás hátteréről.

Ékszerek anyatejből
Kép: mammasliquidlove.com

Ann Marie két lányt nevel, Rebeccát és Gabriellát, s egyikük szoptatása sem volt éppen fáklyásmenet. A honlapján a következőképp idézi fel a gyermekei táplálását:

"Rebeccával iszonyatos küzdelem volt a szoptatás. Három héten át napi nyolc alkalommal fejtem, egyenként legalább húsz percig, míg végül elég tejet tudtam számára termelni. Az egész hihetetlenül stresszes és kimerítő volt, főleg egy szülés utáni depressziótól szenvedő anyának. Ráadásul később kiderült, hogy Rebecca letapadt nyelvvel született, amit nem vett észre senki, és az etetése órákig tartott...
Gabriella születésekor generalizált szorongásos zavartól szenvedtem, ennek ellenére a szoptatás a korábbinál sokkal több örömet okozott. Sajnos nem volt elég tejem, így hozatott anyatejjel egészítettem ki Gabriella táplálását. Az első nyakláncot hálám jeléül készítettem az adományozó anyukának. Az ő öröme adta meg a végső lökést a Mama’s Liquid Love termékcsalád megalkotásához."

Ékszerek anyatejből

Kép: mammasliquidlove.com

Ann Marie minden nő saját tejét használja fel a személyre szabott ékszerek elkészítéséhez. Mint mondja, minden anyatej más, így a színekben könnyen lehet eltérés: egyiküké szinte áttetsző fehér, míg a másiké vajra emlékeztető sárgás színben játszhat. Az ékszerek ára 45-100 dollár, átszámítva tizenegyezer-huszonötezer forint.

Te szívesen viselnél ilyen ékszert?

Indexkép: mammasliquidlove.com

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja