SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Küzdelem egy édesapáért - Sorselemzés cigánykártyával 4.

Cigánykártya.hu jósnői [cikkei] - 2008-05-30
Egy édesapjáért aggódó lány kereste meg Barna Rozi jósnőt, mert nem találta azt az utat, amely a beteg ember életkedvét visszahozhatná.
Küzdelem egy édesapáért - Sorselemzés cigánykártyával 4.
Mindig nehéz, ha egy beteg ember vagy annak hozzátartozója kér jóslatot, hiszen a lapok jelezhetnek kedvezőtlen fordulatokat, esetleg rossz kimenetelt is. Panni azért fordult Rozihoz, mert édesapjánál rákot diagnosztizáltak. Így írt róla:
"Kedves Rozi! Panninak hívnak, és teljesen el vagyok keseredve. Édesapámnál daganatot találtak az orvosok, ám jelezték, hogy időben felfedezték, és ezért nagy esélye van a gyógyulásra. Ő azonban feladta, sajnos a munkáját is nemrég vesztette el. Azt mondta, minek éljen ő már 60 évesen, se munka, se egészség. Próbáltuk szép szóval, kedveskedéssel jobb belátásra bírni, de ő már eldöntötte, és orvoshoz is erővel kellett elcipelni. Mit tegyünk, és van-e remény a gyógyulásra?"

Rozi a Sorsfordulók kivetést választotta, és a kártya így felelt Panni kérdésére:

A kivetés megtekintése: http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/roziszerelem/panni.html

Jósnőnk ezt válaszolta az aggódó lánynak:
Kedves Panni!
Rögtön azzal kezdeném, hogy nézd meg a kivetésed első (kezdet) és utolsó (lezárás) lapját! A Rabság kártyából nem rögtön és nem egyszerűen lesz Vígság, de az lesz! És ezért érdemes hinni, tenni, küzdeni, tűrni!
Örülök, hogy a Család lapját választottad kérdés lapjaként, hiszen ezzel is azt érzékelteted, hogy mindannyitoknak fontos édesapád, és hogy közösen, mindannyian részt vállalva az ő testi-lelki szenvedésében szeretnétek segítségére lenni.

A kártya valóban mutatja azt az állapotot, amiben ő most érzi magát: rabságban, bezárva, semmiben sem bízva, önmaga életvitelét okolva a kialakult betegségért. Ebben a helyzetben nagyon fontos, hogy folyamatos társaságot biztosítsatok neki, mindig legyen mellette valaki. Nem baj, ha ő éppen nem kíván beszélgetni: a szerettei közelsége mindennél fontosabb számára, fontos, hogy azt érezze, legyen ő most akármilyen nehéz természetű, a családja mellette áll. Elég, ha végzitek a mindennapos tevékenységeteket, ám ha látjátok rajta, hogy beszélgetni szeretne, szakítsatok rá időt, legyen bármilyen fontos dolgotok is. Nosztalgiázzatok vele, neki most erre van igénye, biztosan sokat fog ő is mesélni, hiszen az ember, ha csak egy leheletnyit is megérzi az elmúlás lehetőségét, visszamegy a múltba, felidézi a régi emlékeket. Lehet, hogy többször is elmond majd dolgokat, lehet, hogy unni is fogjátok néha, de most ez a feladatotok: erősíteni benne az életerőt, a gyógyulásba vetetett hitet. Ha mindezt megfogadjátok, akkor ez a mély érzelmi kötődés, amit a család minden tagjából felé áradni érez, változást hoz az állapotában. Egy lelki fejlődésen megy keresztül, rádöbben, hogy az élet egy folyamatos utazás, vannak állomások, de a végállomás még távoli..
Ha megnézed a Zenit lapját, a Látogatás kártyát találod ott. S hogy miért pont azon van a hangsúly, miért pont azzal kapcsolatban kell visszavonulni? Nos azért, mert édesapád egy picit elfáradt. A betegségek jellemzői a nagy érzelmi hullámvölgyek, és itt érkeztek el arra a pontra, amikor édesapád egyedül szeretne egy kicsit lenni. Amikor azt szeretné, hogy csak akkor vigasztaljátok és akkor foglalkozzatok vele, amikor ő ezt kifejezetten igényli és kéri. Meg kell találnotok azt az egyensúlyi állapotot, amit az ő állapota igényel. Úgy látom, megijedtek ettől, azt hiszitek, baj van, romlik az állapota, és szerencsétlenül alakul az eddig oly biztató folyamat.. Pedig nem, higgyétek el, egyszerű emberi igény a magány, és hatványozottan igaz ez egy beteg embernél.
Szerencsére azonban nem sokáig tart ez az állapot: ismét elfogadja a segítséget, lelkileg is és orvosilag is.
A kivetésed befejező szakaszában azt mutatja a kártya, hogy édesapád rájön: minden, ami eddig fontos volt: -pénz, külsőségek- már a múlté, ami igazán fontos, az a család értéke, a szeretet. Magába fog mélyedni, el-elmélázik, de ez szintén a súlyos betegséget megélt emberek sajátsága: számot vet életével, és átértékelődik benne nagyon sok minden. Hagyni kell őt ezeknek a gondolatoknak az átélésében, de arra is figyelni, nehogy túlontúl melankolikussá váljon.
A végkimenetelt pedig már a kivetésed legelején megmutattam: a közös vígság, a közös öröm édesapád gyógyulását jelzi.
Kívánok neked és családodnak ehhez a göröngyös úthoz kitartást, türelmet és sok-sok szeretetet, erőt!
Szeretettel: Rozi
Kívánunk sok erőt, küzdeni tudást és türelmet mindazoknak, akik hasonló nehézségekkel néznek szembe! Isten áldása legyen rajtuk!

A www.ciganykartya.hu jósnői

Cigánykártya.hu jósnői


Cigánykártya.hu jósnői
Kártyavetés, jóslás, sorselemzés

Mottónk:
A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!


Elérhetőségünk:
Honlap: http://www.ciganykartya.hu
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja