SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bemutatkozik a Babaproject Weboldal és -áruház

Családinet [cikkei] - 2010-10-25
 [X]

Két évvel ezelőtt érlelődött meg bennem az a gondolat, hogy segítséget nyújtsak olyan pároknak akiknél nem jön a baba. Három gyermekes családanyaként nem kellett sokat gondolkodnom azon, mit érezhet egy olyan nő aki gyermek után vágyódik. Hiába...
Bemutatkozik a Babaproject Weboldal és -áruház

Sokszor apró megoldásokon múlik a siker! Nem egyszer pedig lelki gátja van a fogantatásnak.

terhes pocakIsmereteimet napról napra bővítem, hogy mindig naprakész információkkal láthassam el, aki hozzám fordul. Idén szeptembertől lehetőség van konzultációra, amely lehet személyes, e-mailen vagy telefonon folytatott megbeszélés. A konzultáció ingyenes, ahol meghallgatom a leendő kismamát, tanácsokkal és információkkal látom el, amiből azt használ fel, amit jónak lát. Ha esetleg nem járt még bizonyos vizsgálatokon vagy nőgyógyásznál, hangsúlyozom annak fontosságát!

Egy másik fontos pontja a munkámnak az az előadás, ami a női hormonrendszerről szól. A következő időpont 2010.november 5-én lesz. Jelentkezni a honlapon lehet.

Nem csak a teherbeesés az egyetlen téma, hanem a változókori tünetek és ezek enyhítése is. Sőt azt a fontos témát is körbejárjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy kislányunk már  időben odafigyeljen az egészséges életmódra, ezzel együtt hormonháztartásának védelmére. Nem is gondolnánk milyen egyszerű dolgokról is van szó!


Az oldal webáruház részében pedig igyekszünk a babatervezéssel, a kismamák kényelmével és a babaápolással kapcsolatos termékek széles palettáját bemutatni, nagy hangsúlyt fektetve az elérhető árakra is! Hamarosan Karácsonyi kínálatunk is elérhető lesz, természetesen az egészséges termékek jegyében!

terhességi tesztA családomon kívül a munkám is boldoggá tesz, hiszen óriási érzés, hogy telefonálnak a kismamák, beszámolva a pozitív terhességi tesztről vagy arról, hogy  a terhesség megtartásánál beváltak az általam ajánlottak és megszületett a kisbabájuk. Sokszor „csak úgy” hívnak, kis bátorításért. Néha bizonytalanok, hogy a tesztjük pozitívnak számít-e. Számomra minden telefon hívás egyformán fontos és remélem, hogy még sok anyuka fog felhívni a jövőben ezzel a mondattal:

„Sikerült! Pozitív lett a tesztem!”

 

Gergely Veronika
a babaproject.hu vezetője




 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja