SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mindennapos állatkínzás Gombán

Családinet [cikkei] - 2005-03-30
2005. március 30-án Gomba település jegyzője (Maczóné) a falu gazdás és gazdátlan kóborló kutyáit a körzet sintérével „tavaszi nagytakarítás” gyanánt összeszedette.
Mindennapos állatkínzás Gombán

Kis település révén az állatbarátok a kutyákat egyenként ismerték, etették, szerették. A jegyző is tudott az egyik vemhes anyakutyáról, aki a település belterületén a híd gyűrűjébe fialt. Az anyakutyát a sintérek (a jegyzőnő utasítása szerint) lelkiismeret furdalás nélkül elvitték, a 3 hetes kiskutyákat pedig ember által megközelíthetetlen helyen magukra hagyták...

 

A kis településen (mint mindenhol) az egyszerű ember állatkínzás miatt a jegyzőt feljelenteni nem tudja, mert annak hosszú távon beláthatatlan következményei lehetnek.

 

Az Orpheus Állatvédő Egyesület szerint a történet mindennapos. Az állatok a legtöbb ilyen esemény alkalmával kínok között pusztulnak! Azok a gazdák, akik felelőtlenül szélnek engedik megunt kedvenceiket… legtöbbször büntetés nélkül megússzák..

 

Ne feledkezzünk meg arról, hogy az ország 3200 településén évente kb. 150.000. kóbor állat kerül befogásra, melyek nagy arányban megsemmisítésre kerülnek.

 

Világunkat mi magunk alakítjuk, azzá leszünk, amit teszünk!

 

Orpheus Állatvédő Egyesület

www.zug.hu

www.sinter.hu   

adó 1%: 18464654-1-06,

20/99-59-409

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja