SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kígyót talált egy budapesti férfi a kanapéja ágyneműtartójában - majdnem sokkot kapott

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-24
Csaba azt hitte, infarktust fog kapni, amikor meglátta az állatot. A kígyó hatalmas volt, nagyjából kétméteres, és az ágyneműtartóban feküdt.
Kígyót talált egy budapesti férfi a kanapéja ágyneműtartójában - majdnem sokkot kapott

Azt hittem, infarktust kapok, amikor megláttam

Ferencz Csaba álmában nem gondolta volna, hogy éppen Zuglóban, az otthonában találkozik majd egy kígyóval. A férfi a Blikknek mesélt a történtekről, azt mondta, kis híján infarktust kapott, amikor felnyitotta a kerti kanapéját és megpillantotta az állatot. 

"Szükségem volt egy-két holmira, úgyhogy felnyitottam az ágyat, azt hittem, infarktust kapok, amikor megláttam az állatot. Hatalmas volt, körülbelül két méter hosszú, ott feküdt az ágyneműtartóban" - mondta. 

Csaba először egy vadállatbefogót hívott, aki arról tájékoztatta, hogy a kígyó befogása pénzbe kerül, ezért utána inkább a 112-t hívta fel. Két rendőr érkezett a helyszínre, akik maguk is meg voltak döbbenve az eseten.

Ezután egy másik állatbefogó érkezett, aki átvette az irányítást és eltávolította a kígyót az ágyneműtartóból. Csaba azt mondta, a szakember olyan természetesen vette ki az állatot, mintha a tejet emelné le a polcról.

Az állatbefogó felismerte azokat a jeleket, amelyek arra utaltak, hogy a kígyó emberekhez volt szokva. Az egyik ilyen volt például az, hogy lassan öltögette a nyelvét. Később már az egyik rendőr is meg merte fogni a kígyót, amit a vadállatbefogó végül elvitt magával. 


Már napok óta ott lapulhatott, mert a macskái furcsán viselkedtek a kanapé körül

Csaba azt mondta, fogalma sincs, hogy kerülhetett a kanapéjába a kígyó. 

"Valószínűleg egy terráriumból szökhetett meg, és bár a neten közzétettem egy felhívást, senki nem jelentkezett, hogy ő lenne a tulajdonos."

Utólag azt gondolja, hogy a kígyó már napok óta ott lapulhatott, mert a macskái rendkívül különösen viselkedtek a kanapé mellett, de erre csak utólag jött rá. 

Indexkép: Ian Lindsay képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja