SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Különleges rajzpályázat Down-szindrómás gyermekek számára

Családinet [cikkei] - 2013-05-15
Mutasd, mekkora a szíved! címmel rajzpályázatot hirdet a Down Egyesület és a PHD Hungary Kft. 8 és 14 év közötti Down-szindrómás gyermekek számára. A húsz legtehetségesebb nyertes egy különleges médiaélményben részesül. A pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7., a rajzokat az ország minden területéről várják.
Különleges rajzpályázat Down-szindrómás gyermekek számára

A PHD Hungary, hazánk egyik vezető stratégiai médiakommunikációs ügynöksége 2011-ben globális szinten jótékonysági eseménnyel ünnepelte 21. születésnapját. Ezt a hagyományt folytatva, az ügynökség évről évre más szervezeteknek kíván segíteni.  Az idei évben egy különleges rajzpályázatot hirdet közösen a Down Egyesülettel. Az országos Mutasd, mekkora a szíved! témakörű pályázatra 8 és 14 év közötti Down-szindrómás gyermekek munkáit várják. Az ügynökség egy olyan különleges élménnyel szeretné megajándékozni a gyermekeket, ami számukra egy életre szóló emléket teremthet. A húsz legkreatívabb rajz beküldői egy egynapos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében egy kereskedelmi tv-csatorna stúdiójában is látogatást tesznek és betekinthetnek kedvenc műsoriak kulisszái mögé.

„Kihasználva azokat a kapcsolatrendszereket és előnyöket, amivel egy médiaügynökség rendelkezik, kiemelt feladatunknak érezzük, hogy támogatást nyújtsunk azoknak a szervezeteknek és embereknek, akiknek a mindennapi életét akár egy kicsivel is színesebbé tehetjük.”- nyilatkozta Simon Powlett a PHD Hungary ügyvezető igazgatója.

„A Down-szindrómás gyerekek is folyamatosan figyelemmel kísérik a napi trendeket, ugyanolyan rajongással tekintenek a sztárokra, a televízió-műsorokra, mint a többségi társaik. Örülünk, hogy a rajzpályázat útján 20 gyermek juthat el kedvencei közelébe, a kulisszák mögé, hiszen mi tudjuk, hogy a művészt integrál, legyen az ének, rajz vagy előadó művészet.”– tette hozzá Kisari Károly a Down Egyesület elnöke

A PHD Hungary jótékonysági tevékenységét a Hill+Knowlton pr-ügynökség támogatja. A két ügynökség együttműködésére korábban is volt már példa: a PHD 21. születésnapját 2011-ben egy másik érdekes projekttel ünnepelte.  Akkor a vakvezető kutyák fontosságára hívta fel a két ügynökség a figyelmet, és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége Vakvezetőkutya-kiképző Iskolájának 727.000 forintos adomány mellett 14 millió FT értékű média megjelenéssel támogatta 1%-os kampányukat.

A 2013-as rajzversenyre a pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7.
A rajzokat A4-es méretben várják az alábbi két cím valamelyikére:
Postai úton: PHD Hungary KFT. 1068. Dózsa György út 84/a, ( A4-es méretű borítékban)
Emailen: palyazat@phdnetwork.com (scannelve)
A rajzpályázat eredményhirdetése: 2013. június 12.

További információ a pályázatról: https://www.facebook.com/pages/PHD-Hungary-BIG-HUG-Projekt/174079225968397?fref=ts

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja