SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rajzpályázat a vakvezető kutyákról

Családinet [cikkei] - 2013-02-22
Tervezz plakátot a vakvezető kutyákról címmel 5 és 14 éves kor közötti gyerekeknek hirdetett rajzpályázatot a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány. Ahogy a téma, úgy a nyeremény is különleges, hiszen a két legjobb terv készítője osztálya, óvodai csoportja számára nyer vakvezető kutyás, terápiás kutyás bemutatót. Rajzaikból óriásplakát készül, amit áprilisban a Kossuth téri metrómegállóban lehet megnézni.
Rajzpályázat a vakvezető kutyákról

Alapítványunk nemcsak a vakvezető kutyák kiképzését, hanem a vaksággal kapcsolatos ismeretterjesztést is küldetésének tekinti. Szeretnénk, hogy az iskolákban, óvodákban beszélgessenek a vakvezető kutyákról, mert így a gyerekek megtanulják, hogyan tudnak egy kis odafigyeléssel segíteni a vak embereknek. A rajzok témáit is ennek megfelelően határoztuk meg: olyan plakátterveket várunk tehát a gyerekektől, amelyek megmutatják például, hogy a vakvezető kutyát munka közben nem lehet simogatni, vagy amelyek a helyes segítségnyújtásra hívják fel a figyelmet.  

A plakátterveket elektronikus levélben és a Facebookon keresztül lehet beküldeni, a legtöbb lájkot szerző rajz közönségdíjat nyer. A pályázatok beérkezésének határideje április 15-e, hétfő 24:00, az eredményhirdetést április 27-én, a Vakvezető Kutyák Világnapján tartjuk.

 

Budapest, 2013. február 21.

Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány

 

További információ: Berta László, 0620-8519-819, barathegyi.media@gmail.com

A pályázati kiírás letölthető: www.barathegyisegitokutya.hu , www.facebook.com/barathegyivakvezeto

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja