SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Véradónap: 22 helyszínen várják az önkéntes segítőket

Családinet [cikkei] - 2014-07-16
Ismét országos véradónapot szervez a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat: pénteken 22 helyszínen várják az önkéntes véradókat országszerte.
Véradónap: 22 helyszínen várják az önkéntes segítőket

"Nyáron is szükség van rád! Adj vért, adj esélyt!" szlogennel szólít véradásra a Magyar Vöröskereszt a nyári hónapokban. Pénteken a Tesco 22 üzletében - Budapesten, Ajkán, Békéscsabán, Bonyhádon, Debrecenben, Esztergomban, Gyöngyösön, Gyulán, Kaposváron, Kecskeméten, Kiskunfélegyházán, Nagykanizsán, Pápán, Pécsen, Püspökladányban, Siklóson, Szegeden, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen - várják a véradókat. 
    
A véradáshoz személyi igazolvány, lakcím- és eredeti TAJ-kártya szükséges - közölte a humanitárius szervezet szerdán az MTI-vel.



Forrás: MTI
Fotó: Sura Nualpradid/FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja