SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elege van az egészségügy csökkenő színvonalából? - Dr. Novák Hunor az Önök segítségét is kéri

Családinet [cikkei] - 2016-03-05
Olvasóim tudhatják, hogy régóta küzdök a modern, bizonyítékon alapuló (evidence-based) nézetek, modern terápiák hazánkban való terjesztéséért. Együtt harcolok Önökkel az elavult gyógymódok és káros szokások ellen - írja dr. Novák Hunor, alább a folytatás.
Elege van az egészségügy csökkenő színvonalából? - Dr. Novák Hunor az Önök segítségét is kéri

Fájó, de ki kell mondanunk, hogy az egyre kritikusabb orvoshiány miatt jobban teszik a szülők, ha elkezdenek hiteles forrásból tájékozódni és tanulni, hiszen egyre nehezebb lesz minőségi ellátáshoz jutni hazánkban – ezért is készítem összefoglalóimat. De ez nem elég, Önnek is tennie kell, hogy változzon a helyzet!

Kérek mindenkit, hogy írja alá a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (RESZASZ) által elindított petíciót, amelynek célja, hogy a mindenkori magyar kormány GDP-arányosan növelje az egészségügyre fordított kiadásokat.

Csatlakozzon Ön is, mindössze fél perc:

http://reszasz.hu/index.php/peticio

Az egészségügy közös ügyünk, az egészségügy Nemzeti Ügy!

dr Novák Hunor

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja