SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Digitális forradalom a sürgősségi gyermekellátásban
Mit tegyünk a gyermekkel betegség vagy baleset esetén?

Családinet [cikkei] - 2016-03-23
Szakemberek szerint számos gyermek ellátása lehetne biztonságosabb, ha a szülők szakszerű segítséget kapnának baj esetén.
Digitális forradalom a sürgősségi gyermekellátásban
Mit tegyünk a gyermekkel betegség vagy baleset esetén?

A betegagyerekem.hu weboldal célja, hogy hazai, magas szakmai színvonalú, egymást jól kiegészítő innovatív kezdeményezéseket gyűjtsön össze. Ezek segítségével a kórház bejáratáig vihetik a gyermeket a körülményekhez képest a lehető legjobb állapotban. A honlapon minden olyan fontos információ megtalálható, amire azonnal szükség lehet: ügyeletkereső, elsősegély, életmentő ismeretek, tanácsadás.

A betegagyerekem.hu alapítói azzal a közös törekvéssel kezdték meg együttműködésüket, hogy előmozdítsák a gyermekellátás fejlődését minden lehetséges fórumon.

Teljesen természetes, hogy a szülők stressz alatt vannak, ha a gyermekük megbetegedik vagy megsérül. Ahhoz, hogy a bajba jutott gyermek az optimális ellátást kapja, könnyen használható segítségre van szükségük. A betegagyerekem.hu a laikusok számára bonyolult folyamatokat egyszerűsít le, tesz érthetővé – mondta dr. Krivácsy Péter gyermekorvos, aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos.

Dr. Király Balázs házi gyermekorvosként találkozik sürgősségi esetekkel. Gyermekközpontú, kiválóan felszerelt rendelőjében gyógyít a szokásosnál kevesebb gyógyszerrel és több mosollyal. “Gyakori, hogy a bizonytalan és aggódó hozzátartozók orvoshoz fordulnak akkor is, amikor kis segítséggel, támogatással ez elkerülhető lenne. Célunk, hogy a gyermekeknek ne kelljen a zsúfolt rendelőkben feleslegesen várakozniuk, így a komolyabb betegségek is nagyobb figyelmet kaphatnak.”

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a felhasználókat támogató egészségügyi informatikai megoldások.

Az idők kihívásaira reagálva szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mi is lépést tarthassunk ezzel a trenddel. A weboldal könnyen átlátható, letisztult, egyszerűen használható - mondta Németh Franciska gyermekápoló asszisztens

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja