SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

ÉLETMÓDVÁLTÁS ÉJSZAKÁJA 2021.

[cikkei] - 2021-03-20
Idén első, hagyományteremtő alkalommal kerül megszervezésre az Életmódváltás Éjszakája. Az eredeti terveket a koronavírus felülírta, így most online, a Facebook felületén, egy félnapos program keretében lesz nézhető és hallgatható 13 szakember előadása.
ÉLETMÓDVÁLTÁS ÉJSZAKÁJA 2021.

Több, mint két éve - még a Smartfood elindulása előtt - támadt az ötletünk, hogy szervezünk egy olyan offline eseményt, ami az egészséges életmódváltásról és annak minden lehetséges pilléréről szól. Szerettünk volna, egy olyan alkalmat, ahol elismert szakemberek edukálhatják az érdeklődőket arról, miért fontos az egészségünkkel foglalkozni, mi szükséges az egészségmegőrzéshez, betegségmegelőzéshez. Úgy terveztük, hogy ehhez edzőtermek, éttermek, teázók, kávézók és minden olyan terület képviselője csatlakozik majd, akik fontosnak tartják, hogy hozzátegyenek a munkájukkal mások egészségéhez, legyen szó annak testi, lelki vagy mentális vetületéről. Egy hangulatos, a megújulást ünneplő, akár éjszakába nyúló eseményt álmodtunk meg- aztán a  Covid persze felülírta a terveket.

De nem adtuk fel: az Életmódváltás Éjszakája 2021-ben első alkalommal, online formában valósul meg, március 26-án, a tavaszi napéjegyenlőséget követő első pénteken!

Az esemény célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy 

• a testi és lelki egészség elérésének és megőrzésének kulcsa az az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, valamit a psziché ápolása,

• a kampányszerű fogyókúra, az alkalmankénti sport helyett szemléletváltásra van szükség,

• szakember iránymutatására hagyatkozzunk és ne a social media amatőr "szakértőinek" higgyünk.

13, a táplálkozástudomány, illetve a sport és pszichológia területén is kiváló szakember csatlakozott előadóként a programhoz. “Megható volt számomra a szakmai összefogás élménye, amit a felkért kolleganőim részéről tapasztaltam. - írta Takács Hajnalka  dietetikus, a program egyik ötletgazdája a Facebook oldalán. - Hálás vagyok dietetikus kolleganőimnek, amiért ezt a programot hozzám hasonlóan remek lehetőségnek látták arra, minél több embert megszólíthassunk és átadhassuk a szakterületünk néhány fontos üzenetét.” 

Azért, hogy az Életmódváltás Éjszakája ne csupán előadások sorozata, hanem élményprogram legyen, a honlapon regisztrálók között - bár a regisztráció nem feltétele a részvételnek - a támogatók jóvoltából ajándékokat is kisorsolunk.

További információ: eletmodvaltasejszakaja.hu

Bérczi Krisztina, ötletgazda, társszervező és Takács Hajnalka dietetikus, társszervező

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja