SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Titkos varázspálca került elő az egyik mentőautóból - imádni való történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat

Németh Noémi [cikkei] - 2023-04-12
A Harry Potter filmekből ismert varázspálcát állítólag maga Dumbledore professzor juttatta el a mentőkhöz, akik azóta is sikeresen nyugtatják meg vele az ellátásra szoruló gyermekeket.
Titkos varázspálca került elő az egyik mentőautóból - imádni való történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat

Varázspálcát találtak egy esetkocsiban

Imádni való történetet osztott meg az OMSZ Facebook-oldalán. A meglepő eszközt egy szúrópróbaszerű szemle során találta meg az Országos Operatív Ellenőrzési Csoport: az Országos Mentőszolgálat munkatársai a sérült gyermekek megnyugtatása céljából szerezték be a mágikus eszközt, mely már több alkalommal is bevált - mosolyt tudtak vele varázsolni a kis betegek arcára.

"Ugyan nem tartozik a rendszeresített felszereléshez, az Operatív Főosztály vezetője engedélyezte a bodzapálca további használatát" - írták.
 


 

Indexkép: Országos Mentőszolgálat / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja