SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Titokban ad húst és tejet a fiának, nehogy a vegán felesége észrevegye

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-20
A 12 éves fiú először az apja előtt is titkolta, hogy nem csak vegán termékeket fogyaszt, de lebukott. A férfi azonban támogatja a fiát, és az anyuka háta mögött hússal is eteti.
Titokban ad húst és tejet a fiának, nehogy a vegán felesége észrevegye

Nem szabad egy étrendet rákényszeríteni egy gyerekre - mondják a kommentelők 

Egy 32 éves férfi arról számolt be a Redditen, hogy a felesége hat éve úgy döntött, hogy vegán lesz, ezért neki is döntenie kellett. Felesége ugyanis tőle is azt kérte, hogy semmilyen állati eredetű terméket ne fogyasszon. Történetükről a Metro írt. 

A férfi belement, de a párnak még az akkor hat éves fiukkal kapcsolatban is döntést kellett hozniuk. Egy dietetikus véleményét is kikérték, és végül úgy határoztak, hogy a gyermeküket is vegán ételekkel fogják táplálni. 

A most 12 éves fiú azonban nemrég lebukott az apja előtt, aki egy hamburger csomagolását és nem vegán édességeket talált a táskájában. 

A fiú bevallotta az apjának, hogy kirekesztettnek érezte magát a barátai között azért, mert nem ehette ugyanazokat az ételeket, amiket ők. 

Az édesapa úgy döntött, hogy nem szól erről az incidensről a feleségének, sőt, mindenben támogatja a fiát. Ezért mindig, amikor fociedzésre vitte a gyerekét, vett neki valamilyen hús- és tejterméket. 

A kommentelők többsége egyetértett abban, hogy nem szabad egy étrendet rákényszeríteni egy gyerekre. Sokak szerint az apa helyesen cselekedett, míg mások azt írták, hogy meg kellett volna beszélnie ezt a feleségével, hiszen nem szép dolog szervezkedni a háta mögött. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja