SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Meghalt a másfél éves kisfiú, mert az anyja nem táplálta megfelelően

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-06-13
A kisfiú az elégtelen étrend miatt halt meg, néhány alapvető tápanyag teljesen hiányzott a szervezetéből. A másik két gyermekét ugyanolyan diétán tartotta, ám ők túlélték. Az anya 65 év börtönt kapott, életben maradt gyermekeit pedig már nem láthatja.
Meghalt a másfél éves kisfiú, mert az anyja nem táplálta megfelelően

"Éhen halt, amikor még csak 18 hónapos volt"

A 40 éves Sheila O’Leary mindhárom gyerekét éheztette, valamit vegán étrenden tartotta. A legkisebb gyermek, a 18 hónapos Ezra halálához is ez vezetett: a kisfiú alultáplált volt és alapvető tápanyagok hiányoztak a szervezetéből. 

Mindössze 8 kiló volt, amikor elhunyt. Az anyatejen kívül csak nyers gyümölcsöket és zöldségeket kapott. A másik két gyermeke életben maradt, de ők is rossz állapotban voltak. 

A bíróság az anyát bűnösnek találta és 65 év börtönbüntetésre ítélte. A férjének is bíróság elé kell állnia, és feltehetően hasonló büntetéssel kell majd szembenéznie. 

Francine Donnorummo, a különleges áldozatokkal foglalkozó egység vezetőjének elmondása szerint úgy tűnt, hogy a másfél éves gyerek, Ezra már napok óta nem evett. "Éhen halt, amikor még csak 18 hónapos volt" - mondta. 

A bíróság a börtönbüntetésen túl úgy határozott, hogy az anya többé nem léphet kapcsolatba életben maradt gyermekeivel.

Ahhoz, hogy a gyermekek egészségesen fejlődjenek, kiegyensúlyozott étrendre van szükségük, számukra egyáltalán nem ajánlott a szélsőséges étrend - figyelmeztetnek a szakértők.
 

 

Kapcsolódó cikkeink:

Indexkép: NBC2 News / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja