SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-02-06
A háziorvos azt mondta a gyerek panaszaira, hogy influenzaszerű vírus. Majd miután nem javult a gyerek állapota, keresztet vetett és azt mondta, ő nem Jézus, hogy egy nap alatt meggyógyítsa a lányt. Az ügyeletről is hazaküldték őket, két órával később pedig a sürgősségire siettek vele, de hiába szállították át a nyíregyházi kórházba, már nem lehetett megmenteni az életét.
Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

"Vetett egy keresztet, hogy egy nap alatt nem tudja meggyógyítani" - mondta a megtört édesapa

"Ez így büntetlenül nem maradhat. Hogy az én lányom meghalt, ártatlanul" - mondta a nagyecsedi lány édesapja az RTL Híradó műsorában. 

Niki múlt hét szerdán halt meg tüdőgyulladásban. A szülők szerint túl későn vették észre az orvosok, hogy nagy baj van. 

Amikor hétvégén beteg lett, hétfőn elvitték a háziorvoshoz, aki azt mondta nekik, hogy ez egy influenzaszerű vírus, és otthon kúrálják a lányukat. Éjjel azonban nagyon magas láza lett a kislánynak, ezért kedden felhívták a rendelőt. 

"Ott azt mondták, ha csak lázas, másnap reggel vigyem el a háziorvoshoz, de a másnap reggelt már nem érte meg" – nyilatkozta sírva az édesanya. 

Az édesapa egyébként aznap szintén járt a háziorvosnál, és megemlítette, hogy a kislánya rosszabbul van. 

"Nem azt mondta, hogy hozza vissza a lányát, hadd nézzem meg, mi van vele, hanem azt, hogy ő nem Jézus! Vetett egy keresztet, hogy egy nap alatt nem tudja meggyógyítani" – mondta az édesapa az RTL Híradónak.

Kedd este már nagyon fájt a lány háta és mellkasa is, ezért elvitték őt a mátészalkai orvosi ügyeletre. Azonban onnan is hazaküldték őket. 

Két órával később a kislány már vért hányt és a szíve is fájt, ezért a gyereksürgősségire rohantak vele. 

A szülők elmondása szerint a kórházban nem akarták elhinni, hogy két órával azelőtt is megnézte őt orvos. A gyereket mentővel vitték a nyíregyházi kórházba, ahol intenzív osztályra került és altatásban volt, de összeomlott a légzése és reggelre elhunyt. 

A szülők úgy döntöttek, hogy feljelentést tesznek, ugyanis szeretnék ha kiderülne, hogy történt-e mulasztás. 

Indexkép: Andreas Lischka képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja