SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elhunyt a kisbaba, akit anyja balesete után császármetszéssel hoztak világra Kecskemétnél

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-24
Szörnyű baleset történt a napokban: egy várandós nő autójával egy fának csapódott Kecskemétnél. Az életét sajnos már nem lehetett megmenteni, de császármetszéssel világra hozták a babáját. Mindent megtettek a kicsiért, ám a kórházban nem sokkal később meghalt.
Elhunyt a kisbaba, akit anyja balesete után császármetszéssel hoztak világra Kecskemétnél

A várandós nő nem volt bekötve - derült ki a helyszínelés során 

Szörnyű baleset történt Kecskemétnél szerdán: egy kismama az autójával egy fának ütközött. A terhes nő nem volt bekötve, a helyszínen meghalt, sajnos nem sikerült újraéleszteni. 

Két mentőhelikopter és két mentőautó is érkezett a helyszínre, a nőn pedig azonnal császármetszést végeztek. A babát újra kellett éleszteni, de végül stabil keringéssel szállították egy budapesti kórházba. 

A csecsemő a 33. hétre született, súlya 1700 gramm volt. Az RTL Híradó számolt be róla, hogy az újszülöttet a fővárosi Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának oxigénhiányos állapot ellátására szakosodott osztályára szállították, ahol később életét vesztette, bár a kórház ezt a hírt eddig nem erősítette meg.
 


 

Indexkép: RTL Híradó

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja