SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szegedet is bevettük!

Családinet [cikkei] - 2004-09-15
2004. szeptember 3-án Szegeden is elindult az éjszakai pingpong. Központja egy lakótelepi iskolában, a Kodály Téri Általános Iskolában van.
Szegedet is bevettük!

A környéken rendkívül sok hátrányos helyzetű család él, ebből adódóan az iskolában is megfelelően magas a hátrányos helyzetű tanulók száma.

Azzal, hogy csatlakozunk Holdsugár Központhoz, szeretnénk lehetőséget biztosítani az itt elő gyermekek részére péntek esténként, hasznos szabadidő eltöltésére. Az iskola igazgatója, Tóth Dezső, nemcsak eltűri az éjszakai életet, hanem több tanárral együtt részt is vesz benne, ő is vállalt ügyeleteket.

Az éjszakai sportot a Sziget Iskolaszövetség keretében működtetjük, mely 1999-ben jött létre. Célja Szeged és város környékén lévő kistelepülések iskoláinak összefogása, a hátrányos helyzetű gyermekek segítése. Tevékenységünk: drogprevenció, bűnmegelőzés, táborok szervezése (kézműves, vízi, természetvédelmi stb). Szándékunkban áll Iskolaszövetségünk kisebb településein is elindítani, segíteni az éjszakai pingpongot. 

Minden pénteken este 7 órától várjuk a gyerekeket ping-pong, csocsó, kosárlabda, és társasjáték lehetőségekkel.


Tel.: Paskuj Mátyás 20-9521-022

paskuj@axelero.hu

 

 

 

 

 

 

 

forrás: www.holdsugar.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja