SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rászorulóknak számítógépeket ingyen?!

Családinet [cikkei] - 2010-09-17
A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány adományozói programja révén idén is száz rászoruló családban élő, 12-16 éves életkorú fiatal számára adományoz használt, de még használható számítógépet. Megkezdődött a számítógépek kiosztása.
Rászorulóknak számítógépeket ingyen?!

Az alapítványok munkatársainak több mint 1000 pályázatból kellett azt a 100 hátrányos helyzetű gyermeket, illetve családot kiválasztani, amely részére nagy segítséget jelent egy használt számítógép. A pályázatok az egész országból érkeztek, így a számítógépek kiosztása folyamatos, hiszen az elszállítást minden esetben meg kell oldani. A számítógépek kiosztása szeptember elején kezdődött, és várhatóan október végéig tart. A szerencsés pályázókkal az alapítvány munkatársai a pályázatban megadott elérhetőségeken veszik fel a kapcsolatot.

A számítógépekről: használt, de még sokáig használható, Pentium I-IV közötti felszereltségű, monitorral, billentyűzettel, és egérrel ellátott konfigurációk. Az összeállított hardver és szoftver ideális tanulásra, és az informatikai vonalon való fejlődésre.

Köszönjük a programot támogató magánszemélyeknek, és vállalkozásoknak, hogy segítségükkel idén is megvalósulhatott a családok számára esélyegyenlőséget segítő támogatói program.

 
Ön is segítene!? A sok rászoruló jelentkező miatt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány folyamatosan várja olyan vállalkozások, magánszemélyek jelentkezését, akik egy, vagy több használt számítógép (periféria) felajánlásával tudják a programot támogatni. Így újabb hátrányos helyzetű gyermekek kaphatnak számítógépet.


További információk: http://www.matrix.zug.hu, 06/20/929-81-81

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja