SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Furcsa pár

[cikkei] - 2004-03-08
Furcsa pár voltak. A férfi magas, kisportolt, szép arcú. Testhez álló trikói kiemelték az izmos felsőtestét, a feszes farmerekkel a hatás lélegzetelállító volt. Fekete haja időnként belehullt a szemébe, gyakran beletúrt, vagy napszemüveget biggyesztett rá, avval tartotta kordában.


Furcsa pár

A nő nem volt szép. Kicsit telt alakját nem merte hangsúlyozni, legtöbbször óriási férfipólókban lehetett látni. Az arca és a haja neki is szép volt, de a tartásán csak az látszott, hogy nincs jóban a világgal, legfőképpen saját magával nincs. Zavarták az emberek, és főleg az, hogy a társa után utána fordultak a nők, ránevettek, a közelében úszkáltak a vízben.

Három gyerekkel járták nap mint nap a kis balatoni üdülőhelyet. A gyerekek mindig nevettek, a férfi rengeteget bolondozott velük, hol az egyik, hol a másik kicsi volt a nyakában, a nagylánnyal pedig elmélyült beszélgetéseket folytattak a strandon. Bármit is tett a férfi, egyik keze, vagy a pillantása mindig a nőn nyugodott, megérintette, csókot adott neki, átölelte. Fél szeme pedig mindig a gyerekeken.

A pultos lány a cukrászdában már az első alkalommal felfigyelt a furcsa párra, és persze főleg a férfira. Bosszantotta, hogy mindig a nővel és a gyerekekkel látja. Nagyon tetszett neki. Minden délután ott voltak, és pár nap után a lány tett néhány sikamlós megjegyzést: hol a férfi izmoktól duzzadó trikójára, hol pedig a zárás után kapható legfinomabb fagyikra. A férfi az első megjegyzést szinte nem is hallotta, mert a szőke kislány éppen eperfagyival ette le a ruháját. A második megjegyzésnél a nagyobbik gyerek kezdte el rángatni a karját, inni kért.

A lány sehogy sem tudott közelebb kerülni hozzá. Udvarias mosolyt mindig kapott, egyebet nem. És telt a nyár. Lassan belátta, hogy egy olyan embert akart megszerezni, akinek mindene a családja, a felesége és a gyerekei.

Már szeptember volt, de ők végig ott voltak. Aztán egyszer csak a nő jött a gyerekekkel. És újra csak ő. Na, végre, gondolta a lány gonoszul, még az én időm is eljöhet. Biztos ejtette a pasas ezt a tehenet, csak feltűnik egyedül is. De a férfi nem tűnt fel. Többet nem jött, és a nő is eltűnt végleg. Bezárt a cukrászda, véget ért a szezon.

A lány a minap a keresztapjáéknál ebédelt. Ők meséltek a furcsa párról, akikkel összebarátkoztak a nyáron. Milyen kedvesek voltak. Milyen életvidámak. És milyen kár, hogy az asszony elhagyta a férfit, nem is értik, miért, hiszen az leste minden szavát, és tökéletesen bánt a gyerekekkel is, pedig ők a nő első házasságából származtak, nem az övé volt egyik sem. De hát vannak érthetetlen dolgok, hiába.

Vannak érthetetlen dolgok. A lány belátta, hogy keveset tud még a világról. A nő pedig feltűnt már május elején, egy alacsonyabb, szemüveges, középkorú férfibe karolva. A nő ragyogott, gyönyörű volt. Alakja szexis miniruhába csomagolva, a szemében tűz. A férfi soha többé nem jött. A nagyobbik gyerek nem nyaralt velük, kinőtte a családi nyaralásokat. A kicsit továbbra is minden délután kaptak fagyit. Eseménytelenül telt a balatoni nyár.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja