SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyerekmentes járatokat indít az egyik légitársaság - a szülőknek is kedvezni akarnak ezzel

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-25
A török Corendon légitársaság elmondása szerint a cél az, hogy "nyugodt és pihentető repülést" biztosítsanak az utasaik számára. Úgy vélik, ez a gyerekeseknek is előnyös lehet, hiszen nem kell negatív reakcióra számítaniuk, ha sír vagy hangoskodik a gyermekük.
Gyerekmentes járatokat indít az egyik légitársaság - a szülőknek is kedvezni akarnak ezzel

 

Plusz 45 vagy 100 euróért lehet majd igénybe venni a gyerekmentes járatot

Gyermekmentes járatokat indít Amszterdam és a holland Curacao között idén novembertől a török Corendon Airlines. 

Járatukon lesz egy elkülönített rész felnőttek számára fenntartva: ez lesz az Only Adult zóna, amivel a nyugodt és pihentető repülést szeretné biztosítani a légitársaság. 

Az A350-es járatokon 93 normál és 102 gyermekmentes ülés lesz, továbbá kilenc olyan szék, amit extra lábtérrel látnak el. Ezeket az üléseket függönyökkel és falakkal fogják elválasztani a többitől, a felnőttek számára fenntartott rész pedig kordonokkal lesz elválasztva. 

A foglalási díj az Only Adult székekre plusz 45 euróba, a falakkal elválasztott részre pedig plusz 100 euróba kerül majd. 

A légitársaság ezzel egy védett zónát szeretne kialakítani a felnőtt utasok számára. De a szülőknek is szeretnének ezzel kedvezni, hiszen így nem kell mások megjegyzéseitől vagy rosszalló pillantásaitól tartaniuk, ha esetleg gyűgösebb vagy aktívabb a gyerekük - számolt be róla a Daily Mail.
 


 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja