SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Schobert Norbi: "Nem szerettem a gyerekeket. Nemcsak az enyémet, másét sem"

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-22
Schobert Norbert háromgyerekes édesapa megdöbbentő vallomást tett évekkel ezelőtt: nem volt türelme a gyerekekhez, irtózott az éjszakai sírásoktól, felkelésektől, pelenkázástól. Kislányával pedig szinte semmilyen kapcsolata nem volt a gyermek 3-3,5 éves koráig.
Schobert Norbi: "Nem szerettem a gyerekeket. Nemcsak az enyémet, másét sem"

Rubint Réka: "Nagyon fontosnak tartottam azt, hogy a gyerekek a Norbiban zajló lelki vívódásokat ne érezzék"

13 évvel ezelőtt beszélt Schobert Norbert az RTL Fókusz című műsorában arról, hogy milyen gondokkal, lelki vívódásokkal kellett megküzdenie, amikor édesapává vált. 

"Irtóztam az éjszakai sírásoktól, a fölkelésektől. Irtóztam a pelenkázásoktól. Attól, hogy le vannak a programjaink korlátozva és ezzel nagyon sok szívfájdalmat okoztam a Rékának. És nem is volt kapcsolatom a lányommal olyan 3-3,5 éves koráig" - vallotta be őszintén Norbi. 

Réka hozzátette, hogy Norbinak nagyon nehéz volt úgy apának lennie, hogy az ő életében kisgyermekkorában nem volt meg ez a minta. Rékának türelemmel kellett lennie iránta, hiszen tudta, hogy Norbinak meg kell tanulnia, milyen édesapának lenni. Azt mondta: tudta, milyen értékes ember, és a lelkébe szeretett bele. 

Lányuk, Lara születése után egy nehéz időszakon mentek keresztül. Norbi belefeledkezett a munkába, és második gyermeke születése után sem vett részt aktívan a szülői teendőkben. 

"Nekem ehhez nem volt régen türelmem. Én nem szerettem a gyerekeket. Nemcsak az enyémet, másét se szerettem" - mondta a fitneszguru. 

Mindketten úgy érzik, Réka tanította meg Norbit szeretni, aki lányuk érkezésekor még nem állt készen az apaságra. 

"Én nagyon fontosnak tartottam azt, hogy a gyerekek a Norbiban zajló lelki vívódásokat ne érezzék" - mondta Rubint Réka. 

A harmadik gyermekük érkezésére nem kellett sokat várniuk, és a családban azóta helyreállt a béke. A ma már háromgyerekes apa tudja, hogy időközben megérett erre a feladatra, és nagyon szereti gyermekeit.
 


 

Kapcsolódó cikkünk: "Nem érzem a szeretetet..." - Normális-e, ha nem kötődnek rögtön a friss szülők a babához?

Indexkép: rtl.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja