SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egészséges fogamzás - egészséges kisbabák

Családinet [cikkei] - 2012-09-09
 [X]

Láss hozzá most, ha azt szeretnéd, hogy jövőre a gólyákkal megérkezzen az új családtag!
Vagy megvárod a tavaszt, s elmondod a mondókát: - Gólya, gólya, vaslapát, hozzál nekünk kisbabát!
Egészséges fogamzás - egészséges kisbabák

Szerintem ne várj addig! A kisbaba fogadására felkészülni nem lehet elég korán. Gyakorlatilag születésed pillanatától arra vagy teremtve, hogy utódot hozzál létre, s ha odafigyelsz a megfelelő életvitelre, s itt a te felelősséged, minden esélyed megvan rá, hogy az utódod egészséges legyen.

Sokan gondoljuk azt, hogy akkor tesszük meg a legtöbbet, ha előbb megteremtjük az anyagi biztonságot leendő gyermekünknek, karriert építünk éveken át. Közben helytelenül táplálkozunk, stresszes életet élünk, nem figyelünk magunkra, s nem vagyunk tisztában azzal, hogy ezzel termékenységünket csökkentjük. Aztán eljön az idő, amikor úgy érezzük, hogy igazi tartalommal kell megtöltenünk az életünket, itt a gyermekvállalás ideje. S ekkor valami történik , de nem az, amit szeretnénk, valami nincs rendjén, sehogyan sem akar megfoganni a gyermek. Ne add fel, mert az esetek harmadában nem áll szervi probléma a meddőség hátterében.

 

Elegendő számú, formás, mozgékony spermiumok

Dr. Czeizel Endre orvosbiológus szerint „a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, alakja rosszabbodott és a spermiumok mozgékonysága is gyengült." (www.babacsalogato.hu)

 

 

Helyes életvitel a legegyszerűbb és legolcsóbb orvosság

A dohányzás, az alkohol és a túlzott kávéfogyasztás, mind csökkentik a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát. A túlzásba vitt testedzést, a gyakori melegvizes fürdőket kerülni kell. Harmonikus és kiegyensúlyozott szexuális életre kell törekedni, nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Egészséges spermakép – fokozott megtermékenyítő képesség

2008 óta sikeresen alkalmazzuk nem szervi eredetű megtermékenyítési problémák esetén a Ferulant természetes alapú készítményt. Az egészséges férfi szervezet számára fontos vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anyagokat, karnitint tartalmaz, valamint az angyalgyökér kivonatát (fő hatóanyaga a ferulasav), amely a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott gyógynövénye. 
A Stanford University (USA) Orvosi Fakultásán végzett klinikai vizsgálatokban a Ferulant 55%-kal növelte a spermiumok számát, 33%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat (energiájukat) és 24%-kal javította a spermiumok linearitását 3 hónap alatt. (A linearitási szám a spermiumok egyenesirányú mozgását írja le. Minél nagyobb a szám, annál valószínűbb a megtermékenyítés bekövetkezése. A lombikbébi programban az egyenes irányban leggyorsabban haladó spermiumokat választják ki és alkalmazzák.) A Ferulant klinikai kipróbálásaiban alkalmazott 3-6 hónapos kúra során a megtermékenyítő képesség egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett a párok 30%-ánál az eltelt időn belül. Az eredmény kiválónak mondható, tekintettel arra, hogy a vizsgálatban részt vett pároknál a meddőség esete 50%-ban a női partnernél is fennállt.

A gyermekvállalás előtti közel 3 hónap igen fontos az egészséges petesejt kialakulása szempontjából

Ebben az időszakban helyes életmóddal sokat tehetnek a nők a termékenység javulásának érdekében. Az esetek egy részében a meddőségre nincs semmi magyarázat, ilyenkor általában lelki, illetve hormonális okok állnak a háttérben.

Az Ovant a terhességre készülő női szervezet segítője, babavállalás előtt ajánlott a szervezet optimális állapotának eléréséhez. A kapszula összetevői jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, elősegíthetik a fogamzást. Antioxidáns hatásuk révén gátolják a káros környezeti hatásokat, mellyel hozzájárulnak a női szervezet egészségének optimálásához, a terhességre való felkészítéséhez. A női szervezetnek jótékony perui élelmiszernövény, a perui maca, más néven perui ginzeng kivonatát tartalmazza vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és argininnel. A folsav pótlása fontos a születendő magzat egészsége szempontjából.

A Ferulant és Ovant minden babát vállaló párnak ajánlott, mert hatóanyagaik védik az ivarsejtek épségét, egészségét, miáltal elősegítik a születendő magzat egészségét.

www.pharmaforte.hu

A Ferulant egészségkártyára is kapható!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja