SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Amari hét hajtincse - játékos könyvbemutató

Németh Noémi [cikkei] - 2023-11-23
Az Amari hét hajtincse egy különleges könyv, aminek a megvásárlásával az Igazgyöngy alapítványt támogathatod, így két legyet üthetsz egy csapásra: egy nagyszerű mesekönyvet tehetsz gyermekednek a Karácsonyfa alá, és egy jó ügyet támogathatsz.
Amari hét hajtincse - játékos könyvbemutató

Amari hét hajtincse - magyar és cigány népmesék elemeinek találkozása

Gáspár Kati – az 5 évadon át sikert hozó Lélekpillangó önismereti meséjének, az Igazi cigánykártya című könyvnek és a Harmonet, a Nők Lapja Ezotéria, a Családinet és számos más lap ezernyi cikkének szerzőjeként, ismert író – most az 5 év feletti gyermekeknek szóló mesekönyvében a magyar és a cigány népmesék elemeit ötvözi.

Az Amari hét hajtincse egy művészi gyerekrajzokkal illusztrált, népmesei elemekből kibomló, mégis modern mesekönyv.

Illusztrációit az Igazgyöngy alapítvány művészeti iskolájának növendékei által festett és rajzolt képekből válogatták a szervezet művész-tanárai.

A meséket magyarul és angolul is elolvashatjátok, így a kötet a játékos nyelvtanulásban is nagy segítség lehet.
 

Amari hét hajtincse


A mesekönyv megvásárlásával a gyermekszegénység felszámolását támogatod

A kiadó a könyv teljes bevételét - a költségek levonása után - az Igazgyöngy alapítvány működési költségeinek támogatására ajánlja fel. Így ha beszerzed a könyvet, egy nagyszerű mesekönyvvel leszel gazdagabb, és ezzel még egy nemes ügyet is támogatsz.

Az Igazgyöngy alapítvány 1999 óta dolgozik a gyermekszegénység felszámolásáért Kelet-Magyarországon, a berettyóújfalui régióban.

A könyvet itt tudod megrendelni: Amari hét hajtincse


Játékos könyvbemutató - a helyszínen is beszerezheted a könyvet

L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy alapítvány vezetője, művész-tanár és Gáspár Katalin, az Amari hét hajtincse mesekönyv szerzője, Jaksity Kata kérdései nyomán mutatják be a most megjelenő, magyar és angol nyelven is olvasható művet a Katona József színházban.

A mesét a gyerekek helyben meg is hallgathatják a színház egy művészének előadásában.

Két "Lucaboszorkánk", Emma és Ilonka mesés hajtincseket fonnak az érkezőknek, az angol "ötórai tea" hagyományát követve a bemutató után együtt teázhatunk, és a magyar hagyomány szerint Luca búzát ültethetünk, ami olyan gyorsan nő, mint a mesebeli árva lány haja, vásárolhatunk és dedikáltathatunk mesekönyvet, a Szuno termékeket, és persze Amari lekvárokat, amik élővé teszik a mese mágiáját - írják az esemény Facebook-oldalán.

A részvétel ingyenes, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A mesekönyv helyben is megvásrolható lesz.

Időpont: 2023.12.13. 16:00
Helyszín: Katona József Színház, 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6.

A mesébe addig is belehallgathatsz a Még egy esti mese oldalán is.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja