SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vetélkedő az interneten

Családinet [cikkei] - 2005-01-05
Most mutasd meg, hogy mennyi mindent jegyeztél meg és milyen sokat tudsz az erdők-mezők világáról!
Vetélkedő az interneten

Biztosan sokat hallottad már a környezetvédelem szót, de most arra kíváncsiak, hogy neked ez mit jelent. Egy nagyon izgalmas, többfordulós vetélkedőre hívunk, az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület háztájára. Ha úgy érzed, hogy a te tudásod még nem elég mély egy ilyen versenyhez, akkor gyorsan tedd félre minden aggodalmad és "csakazértis" nevezz be! Meglátod, milyen érdekes állatokat, növényeket és tájakat ismersz meg ezáltal!
A versenyre 3 fős csapatok nevezését várják a 7-8-9. és 10. évfolyamokból. A vetélkedő 3 fordulós lesz és a csapatoknak egy hónap áll rendelkezésére az egyes fordulók megoldására. Az első helyezett csapat egyhetes nyári táborozást nyer Márokpapiban, a Bereg szívében, az egyesület táborában. A helyezett csapatokra pedig szakkönyvek, terepfelszerelés, rovarnéző és egyéb értékes nyeremények válnak.
Nevezési határidő: január 10!

forrás: www.kaleidoskop.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja