SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Már négy halálos áldozata van az értelmetlen TikTok trendnek

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-07-13
Senki se próbálkozzon hasonlóval, hiszen az életébe is kerülhet! Az áldozatok között van egy apa is, akinek három gyermeke is végignézte az értelmetlen halált.
Már négy halálos áldozata van az értelmetlen TikTok trendnek

A gyerekek végignézték apjuk értelmetlen halálát

Csak szerencsés esetben nem sérülnek meg azok, akik a legújabb TikTok kihívással próbálkoznak: ez a "TikTok boat jumping challenge" nevezetű kihívás, aminek lényege, hogy a száguldó motorcsónakból beleugranak a vízbe. 

Az életveszélyes trend sajnos egyre népszerűbb a fiatalok között. Alabamában az elmúlt hat hónapban már négyen vesztették életüket a kihívás miatt. 

Jim Dennis százados, a Childersburg Rescue Squad tagja elmondta, hogy ezek a vízbefulladásos esetek elkerülhetőek lettek volna.

Hozzátette, hogy

amikor ilyen nagy sebességgel csapódik valaki a vízbe, a sérülés szinte törvényszerű, ahogy az is könnyen előfordulhat, hogy a fiatalok a vízbe csapódás pillanatában kitörik a nyakukat, ami egy életre szóló bénulást eredményezhet. Ekkora sebesség mellett a vízbe érkezés olyan erejű, mintha nagyon magasról ugranánk.

Az áldozatok között van egy apa is, akinek felesége és három gyermeke szintén a motorcsónakon volt, amikor a baleset történt. A gyerekek végignézték apjuk értelmetlen halálát. 

A százados arra is kitért, hogy az emberek hajlamosabbak őrültségeket bevállalni akkor, ha veszi őket a kamera, hiszen így akarnak felvágni a barátaik előtt, vagy a közösségi médiában. 

A kihívás életveszélyes, senki se próbálkozzon vele!
 

@leparisien

Le « boat jumping », ce challenge TikTok mortel qui inquiète aux États-Unis

♬ son original - Le Parisien

 

Indexkép: Manfred Richter képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja