SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ilyen bámulatos módon működik a láthatatlan kapocs anya és gyermeke között

Németh Noémi [cikkei] - 2015-04-17
Érdekes kísérletet láthatunk az alábbi videón. A gyermekek szemét bekötik, majd egy sor idegen nő közül kell kiválasztaniuk a saját anyukájukat.

Vajon felismerik őket vakon is?
Ilyen bámulatos módon működik a láthatatlan kapocs anya és gyermeke között

A célból végezték el ezt a kísérletet, hogy bebizonyítsák: minden nő egyedi, senki máshoz sem hasonlítható. Valamint rámutatnak arra is, hogy anya és gyermek között olyan kapocs van, ami szemmel ugyan láthatatlan, mégis működik, és nem lehet elszakítani.

A gyermekek csukott szemmel, csupán a tapintásukra, szaglásukra és megérzéseikre utalva is egytől egyig megismerik saját anyukájukat. A bizonytalan, botladozó lépések, az idegen nők bátortalan tapogatása után azonnal megnyugszanak, boldogan mosolyognak, ahogy édesanyjuk kerül a "kezeik közé".

Az a bizonyos láthatatlan kapocs azonnal összeköti őket.

Érdemes megnézni ezt a pár perces, aranyos videót. Nézd meg a gyermekek boldog arcát, ahogy elolvadnak, amint anyukájuk biztonságot nyújtó közelségébe érnek. 

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja