SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tündéri apa-lánya tánc: vicces műsorral várták haza anyát

Németh Noémi [cikkei] - 2018-01-24
Hogy telik egy unalmasnak induló délután, ha apa vigyáz a gyerekre? Nézd meg a kétszemélyes produkciót - a nagy mosoly garantált :)
Tündéri apa-lánya tánc: vicces műsorral várták haza anyát

A legtöbb családban az anya marad otthon a gyerekekkel, akinek a nevelés és a házimunka - majd később az állása - mellett ritkán van ideje önfeledt játékra, bohóckodásra a kicsikkel. Egyre több helyen olvashatunk arról, miért van hatalmas szükség arra, hogy az apák is aktívan részt vegyenek a nevelésben - például elképesztő hatásuk lehet a gyerekek érzelmi intelligenciájára -, s azt is láthattuk már, milyen vidáman telik az élet, amikor apa marad otthon a kicsikkel.

Az apák bátrabb, viccesebb, izgalmasabb játékokat találnak ki, mint mi - ebbe úgy tűnik, bele kell törődnünk; érdemes tehát mindent megtenni azért, hogy ők is kibontakozhassanak, s úgy alakítani a család életét, hogy minél több ideje jusson a gyerekekre az apukáknak is.

Az alábbi aranyos videó egy újabb bizonyíték arra, milyen üde színfolt lehet egy apával töltött délután a megszokott hétköznapokban:

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja