SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A villanyszerelő hanyag munkája miatt Flórát halálos áramütés érte

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-30
Fordítva kötötte be a vezetékeket az 52 éves villanyszerelő Hajmáskéren. A 10 éves Flóra egyedül ment fürdeni, amikor a fémpolchoz érve halálos áramütés érte. A szerelő nem ismerte el a felelősségét.
A villanyszerelő hanyag munkája miatt Flórát halálos áramütés érte

A villanyszerelő nem ismerte el a felelősségét

Hanyag munkát végzett a villanyszerelő, ugyanis fordítva kötötte be a vezetékeket, ez pedig egy 10 éves kislány életébe került. Hajmáskéren történt a borzasztó tragédia. 

Az 52 éves férfi a ház villamoshálózatát újította fel. Pár nappal később a 10 éves Flóra egyedül ment fürdeni, a fürdőszobában azonban halálos áramütés érte, amikor a fémpolchoz hozzáért. Az édesanyja talált rá. A mentők már nem tudtak segíteni rajta - számolt be róla a Tények

A tragédia az egész környéket megviselte. 

Az ügyészség a villanyszerelőt halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel vádolja. Szerintük szabálytalanul kötötte be a vezetékeket, amivel a szerelő ügyvédje nem ért egyet, ezért további szakértők bevonását kérte. 

A tárgyaláson meghallgatták a szülőket, a szakértőket és a tanúkat is. A per folytatódik, a következő tárgyalás szeptemberben lesz.
 


 

Indexkép: Marc Pascual képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja