SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy anya viccből kitetoválta 6 hónapos gyerekét - megviselte a kommentelők reakciója

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2023-06-15
Te kitetoválnád a 6 hónapos gyermekedet? Valószínűleg nem, ám nem gondolkozunk mindannyian ugyanúgy. Minden anya másképp neveli a gyermekét, ám vannak olyan dolgok, amik már nem férnek bele a jó ízlés határába, és azonnal megbotránkoztatják a többséget. Így járt Shameka Morris is, aki a féléves gyermekének testét tetoválásokkal borította egy pár vicces kép kedvéért.
Egy anya viccből kitetoválta 6 hónapos gyerekét - megviselte a kommentelők reakciója

/Kiemelt képünk illusztráció/


Tagadhatatlan, hogy minden anya a saját módszerei és tudása szerint neveli a gyermekét, és ehhez különböző tanult vagy örökölt módszereket alkalmaz. Vannak azonban olyan kirívó esetek, amelyek veszélyeztethetik a gyermekek biztonságát és jólétét.
 


Éppen ez történt a Floridában élő Shameka Morris divattervezővel esetében is, aki kissé túlfeszítette a húrt, és ezzel magára haragította az ismerőseit és követőit is.

A közösségi oldalán tett közzé pár képet, ahol a hathónapos fia, Treylin látható tetőtől-talpig kitetoválva. Természetesen azonnali felháborodást váltott ki a kép, érkeztek a negatív kommentek, azonban az anya nem vette őket magára.

„Én szeretem ezt az életstílust, nem érdekel, ha mások kritizálnak” – mondta. Ezután még több képet töltött fel, ahol a kisfia tetoválásokkal látható, a hozzászólások pedig csak úgy özönlöttek.


Ideiglenes tetoválásokat festett a fiára

Rövid időn belül kiderült, hogy nem vitte el a gyermeket tetoválószalonba, hanem saját maga rajzolt rá ideiglenes mintákat, amik néhány fürdés után le is koptak a kicsiről.

Sokan azt vetették a szemére, hogy a fiából eleve gengsztert akar nevelni, és így biztosan rossz útra tér majd, ha felnő. Már a terhessége alatt is kritizálták azért, mert a várandós fotózását a bátyja tetoválószalonjában tartotta.
 


 

Néha azonban ő is meglepődik, mennyi rosszindulat árad az emberekből, még így is, hogy tudják, nem bántaná a hathónapos gyermekét semmilyen módon.

„Néha nagyon megviselnek azok a reakciók, amiket a képeim alatt olvasok. Tudom, hogy nem vagyok rossz anya, de azért nagyon fájnak” – tette hozzá.

Treylin azóta már elmúlt kétéves, de az anyukája még mindig szereti „tele tetoválni”. Te mit gondolsz róla?

Indexkép: Maxim Hopman képe az Unsplash oldaláról

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja