SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Varázslók a Waverly Helyből - A film a Disney Csatornán

Családinet [cikkei] - 2009-10-26
A magyarországi Disney Csatorna idén ősszel a Varázslók a Waverly Helyből - A film címmel új varázslatot hoz a családok képernyőire - Bemutató a Varázslatos október részeként a Disney Csatornán október 31-én szombaton 12.30 és 19.00 órakor - Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin és Jennifer Stone főszereplésével

Varázslók a Waverly Helyből - A film a Disney Csatornán

A Disney Csatorna varázsszőnyegen hozza el Magyarországra, Alex, Justin és Max Russo-t, a Manhattani varázslótestvéreket, amikor 2009. október 31-én 12.30 és 19.00 órakor első ízben mutatja be a “Varázslók a Waverly Helyből - A film” egész estés kaland-vígjátékot. Az USA-ban augusztus 28-án bemutatott film olyannyira elbűvölte az amerikai közönséget, hogy 11,4 millió nézőjével a 2007-es, elképesztően sikeres High School Musical 2 után a Disney Channel saját produkciójában készült filmjei közül a második legsikeresebbként debütált.
 
A Varázslók a Waverly Helyből nagysikerű sorozat eddig világszerte több mint 127 millió nézőt varázsolt el, a sorozat sztárjai most a Varázslók a Waverly Helyből - A film című egész estés produkcióban lesznek láthatók. A magyar televíziós premierre az egész hónapos „Varázslatos október“ program keretein belül kerül sor, melyben láthatóak a Varázslók a Waverly Helyből tévésorozat vadonatúj epizódjai, köztük a négy részből álló A varázslók és vámpírok története, melyeket a Disney Csatorna október 26-án hétfőn 20.30-as kezdettel 29-éig naponta tűz műsorára.

A Disney Csatorna saját produkciójában készült filmje a Varázslók a Waverly Helyből című nagysikerű tévésorozat sztárjait vonultatja fel, köztük az igen sokoldalú tini-tehetséget, Selena Gomezt, aki a középső testvért, Alex Russot, a merész, varázserőt is öröklő tinilányt alakítja. Selena egyike a Disney Csatorna egyre fényesebben tündöklő sztárjainak, akit 2004-ben ígéretes tehetségek után kutatva egy világméretű szereplőválogatáson fedeztek fel. Selena Gomez többek között vendégszereplőként a Zack és Cody életében és a Hannah Montanaban tűnt fel, nemrég pedig legjobb barátjával, Demi Lovatoval játszott együtt a Disney Csatorna saját produkciójában készült filmjében a Született hercegnőkben.

Az új film egy karibi vakációra kíséri el a Russo családot, ahol Alex (Selena Gomez) egy véletlen bűbájt hajt végre, melynek eredményeként a szülei mintha sosem találkoztak volna. Míg Max (Jake T. Austin) az üdülőben házasságközvetítőt játszik, és azon mesterkedik, hogy a most egyedülálló Jerry (David Deluise) és Theresa (Maria Canals-Barrera) találkozzanak és újra egymásba szeressenek, Alex és Justin (David Henrie) arra próbálnak rájönni, hogyan tudnák visszafordítani a varázslatot.
 


Amikor ráébrednek, hogy az egyetlen dolog, ami működik az a varázslatos Álmok köve, nekivágnak a dzsungelnek, hogy megtalálják azt. A két testvérnek, akik sosem jöttek ki igazán egymással, igen komoly kihívást jelent, hogy ez alkalommal együttműködjenek. Ha azonban nem találják meg a követ, és nem törik meg a bűbájt, a Russo család eltűnik a Föld színéről. Kudarcról tehát szó sem lehet. Ahogy egyre fogy az idő, Alex és Justin elkeseredett küzdelmbe bonyolódik, hogy a család egyedüli varázslójává válva megmentse a családot.

Maciej Bral, a Disney Channel Közép-Kelet európai régiójának alelnöke és ügyvezetője elmondta: “A Disney Csatorna tévés sorozata a Varázslók a Waverly Helyből varázsütésre a 9-14 éves korosztály kedvencévé vált Magyarországon. Ezért is tölt el izgalommal, hogy bejelenthetem, a mágiával és izgalommal teli Varázslatos október programsorozat részeként műsorra tűzünk egy egész estés filmet a rajongók kedvenc szereplőivel, köztük a sokoldalú tehetséggel Selena Gomez-zel.”

A film írója Dan Berendsen (Hannah Montana - A film; Párduclányok) producere Kevin Lafferty (Rocktábor). A jelmeztervező Mona May (Bűbáj, Spinédzserek). A Varázslók a Waverly Helyből rendezője Lev L. Spiro (Minutemen) fő producere Peter Murrieta (Varázslók a Waverly Helyből). A film Todd J. Greenwald sorozatán alapul.
 
Varázslók a Waverly Helyből - A film premierje október 31-én szombaton 12.30-kor és 19.00-kor látható a Disney Csatornán.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja