Citromfűszörp
Kovács Anna [cikkei] - 2011-05-17
Gyorsan, házilag is szinte minden ízű szörpöt az asztalra tudunk varázsolni.
Hozzávalók:
2 liter víz,
2 db citrom,
2 csokor citromfű,
5 dkg citromsav,
2 kg cukor.
2 liter víz,
2 db citrom,
2 csokor citromfű,
5 dkg citromsav,
2 kg cukor.
Elkészítése:
A citromfüvet a karikákra vágott citrommal 2 liter vízben állni hagyjuk 1 napig.
Másnap hozzáadjuk a cukrot és a citromsavat felforraljuk és 15 perc alatt sziruppá főzzük.
Ha ezzel megvagyunk leszűrjük és forrón üvegekbe töltjük, száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Családinet hozzászólások:
Előző hír
Császármorzsa
Következő hír
Közösségi hozzászólások: