SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Brad Pitt, a hatszoros apuka - most egy kicsit el van veszve...

F-B Zsuzsi [cikkei] - 2009-02-06
A női szívek megdobogtatója, a 45 éves Brad Pitt, már számos jobbnál jobb filmben remekelt. (a Szenvedélyek vihara, a 12 majom, a Hetedik, a Harcosok klubja, a Blöff, az Ocean´s Eleven, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford - hogy csak párat említsünk.)
Brad Pitt, a hatszoros apuka - most egy kicsit el van veszve...

A fekete humorukról híres Coen testvérek legutóbbi filmjében az "Égető Bizonyíték"-ban készségesen csinál magából bolondot George Clooney-val, John Malkovich-al és Frances McDormand-el egyetemben. Fantasztikusat alakítanak mindnyájan. És már a hazai mozikba is megérkezett a következő filmje a David Fincher rendezte "Benjamin Button különös élete". Alakításáért Oscar díjra jelölték.

Családja is szépen gyarapodik...

Brad PittBrad Pitt és Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatásán kerültek romantikus kapcsolatba, 2005 nyarán össze is költöztek, Brad a nevére vette Angelina két örökbe fogadott gyermekét, Maddox Chivant (7) és Zahara Marley-t (3), egy évre rá május 27.-én megszületett első közös kislányuk: Shiloh Nouvel. 2007 tavaszán, egy vietnámi kisfiúval bővült a csapat, Pax Thient-el, aki most 5 éves. És tavaly július 12-én Nizzában megszülettek az ikrek is, Knox Léon és Vivienne Marcheline. Így Brad és Angelina immár hat gyermek büszke szülei. A család jelenleg Franciaországban él.

Brad Pitt így mesél a napjairól:Brad Pitt


- Ez most a káosz ideje, de nagy öröm is egyben. Van egy fiunk Vietnámból (Pax), egy lányunk Etiópiából (Zahara), a lányunk Namíbiában született, és van egy fiunk Kambodzsából (Maddox). És mindnyájan testvérek! Ez nagyon felemelő érzés! Négyen voltak, a babák érkezése előtt, és már megvolt mindennek a bejáratott ritmusa. A csöppségek érkezése kicsit kiszámítatlanná tette a dolgokat, de egy idő után megint minden a helyére kerül. Mindenki rendesen be van fogva. Nem ez az első eset, hogy új srácok érkeznek a csapatba. Képesek vagyunk otthont teremteni egy kisgyereknek, de el kell, hogy mondjam, ez egy kicsit önző dolog is, mert a jutalom ezért felbecsülhetetlen. Egy pici érkezése is nagy öröm, de ha duplán érkeznek, az öröm is megkétszereződik! Csodálatos, milyen hamar nyiladozik az értelmük, bontakozik ki a személyiségük!
De nagyon fontos, hogy mindenkinek meglegyen a saját kis élete, az együtt eltöltött időn kívül is. Angelina és én azért vagyunk együtt, mert nagyon jól össze tudunk dolgozni, és a legjobbat hozzuk ki egymásból. Olyan kompániához tartozom, amit tényleg nagyon-nagyon szeretek!


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja