SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Feng shuival Valentin-napra II.

Singola Edit [cikkei] - 2009-02-06
A közelgő Valentin-napot emlékezetessé és tökéletessé tehetjük, ha megfelelően és jó módszerrel készülünk rá. Alkalmazzuk a feng shui módszereit!
Feng shuival Valentin-napra II.

2. Feng shui a jó párkapcsolatért

Ahhoz, hogy a feng shui térrendezési praktikáit alkalmazzuk, nem szükséges az egész házat átrendezni. A lényeg többnyire a részletekben rejlik, amiket bárki kihasználhat. A párkapcsolat területének erősítése jól jön így Valentin-nap táján. Nem kell mást tennünk, mint a megfelelő helyre, megfelelő tárgyakat elhelyezni, jó színeket használni, hogy az energia kedvezően hasson, ne suhanjon ki, vagy akadjon el a csí.

De hol is van és mit jelent a párkapcsolat zónája a lakásban, a szobában?

Nézzük meg a lakásra és a szobákra vonatkozólag, hova esik a párkapcsolat területe! Majd vegyük szemügyre otthonunkban, mi minden helyezkedik el ezen a területen. Mindenképp kezdjük kiadós takarítással a dolgot, a felesleges lomokat dobjuk ki. Erősítsük a területet piros, rózsaszín, fehér lila színekkel. A legfontosabb szempont, a páros dolgok elhelyezése, mivel azt akarjuk, hogy a házasságunk, párkapcsolatunk működjön jól. Illóolajok segítségével fokozhatjuk a hatást, ha párologtatunk, pár cseppet csepegtetünk a tárgyakra.
A legnagyobb gondot az ágyra, a hálószobára és az otthon párkapcsolat területére kell fordítani.
A hálószoba a legintimebb területe a lakásnak. Érdemes arra figyelni, hogy ha kicsi a lakás, akkor is egy elkülönített részen legyen az ágy. Az ágyból lássunk rá az ajtóra, és minél nagyobb teret lássunk fekvő helyzetből is.
Az ágy csíjének fokozása akkor a legsikeresebb, ha új párkapcsolatban, új ágyat használunk, amely csak a mi energiánkat veszi át.
Az ágy fölé tehetünk szélcsengőt, hogy felrázzuk a kapcsolatunkat, de még jobb, ha vörös szalagra egy kristálygolyót függesztünk fel. A kristály új fényt hoz a szerelmi életünkbe.
Mivel a rózsaszín a szerelem ősi színe, használjuk ki energiáját. Ágynemű vagy lepedő formájában kitűnő. A tükör hálószobában való elhelyezése azért jó, mert képes megnövelni a párkapcsolat energiáját, sőt ha kerek formájú, akkor erősíti az egységet és a harmóniát.
A világítás ne legyen túl élénk, de működjön a lámpa.
Ha ingatagnak érezzük a kapcsolatunkat, akkor szilárdítsuk meg nehéz kődarab, esetleg szobor elhelyezésével.



A párkapcsolat területére elhelyezhető jótékonyan ható tárgyak:

Delfinpár, kacsapár, jin-jang jel, gyertyák párosan, kétágú gyertyatartók. Közös fotó a párunkkal, romantikus alkotások, szerelmespárt ábrázoló szobrok, szerelmet szimbolizáló mandalák, virágzó növények.

A párkapcsolat területére ajánlott illóolajok:


Ilang-ilang, szantál, levendula, jázmin, rózsa, narancs, grapefruit





 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja