SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Denzel Washington és felesége a huszonhatodik házassági évfordulójukat ünneplik

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-03
A színész és felesége Pauletta Olaszországban ünnepli a jeles évforduló egy bérelt jachton.
Denzel Washington és felesége a huszonhatodik házassági évfordulójukat ünneplik

Hollywoodban általában nem jellemzőek a tartós házasságok, sokkal inkább a botrányos válások. Washingtonék házassága azonban kivételesen tartós, már 26 éve tart.
Denzel
Jelenleg kedvenc helyükön Olaszországban, a portofinói partok közelében tartózkodnak egy jacht fedélzetén, hogy a jeles napot méltóképp megünnepeljék. A hajót csak időnként hagyják el egy éttermi vacsora, vagy egy városnézés kedvéért.


Denzel feleségével, Pauletta Pearsonnel még 1977-ben ismerkedett meg a Wilma című tévésorozat forgatásán, majd 1983-ban összeházasodtak. Az asszony férje és a család kedvéért lemondott színészi karrierjéről. Négy gyermekük van, a 25 éves John, a 22 éves Katia és a 19 éves ikrek, Malcolm és Olivia.

A színészt többnyire akciófilmekben és krimikben lehetett látni, de feltűnt néhány filmdráma főszereplőjeként is. Ez utóbbiakban valós személyeket alakított, például Malcolm X-et, vagy a bokszoló Rubin Cartert.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja