SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Angelina táncórára íratta be a lányait

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-09
A színésznő lányait Zaharát és Shiloh-t balettórára íratta be Los Angelesbe.
Angelina táncórára íratta be a lányait

A lányok egy ún. Princess Series elnevezésű 10 részes kurzussorozatra fognak járni Los Angeles Studio Citybe, ezért az elkövetkező pár hetet bizonyára tánclépések gyakorlásával Angelinatöltik majd.

A színésznő nagyon csinos volt pántnélküli hosszú ruhájában és divatos vietnami papucsában. Shiloh és Zahara mindketten édesanyjuk kezét fogták, de azért egy-egy piruettnek nem tudtak ellenállni.


A hatgyermekes család mostanában kerüli a nyilvánosságot, az ikreket például fél éve nem lehetett látni, mint kiderült azért, mert mindketten komoly allergiával küzdenek. Mindez nem tántorítja el családja növelésétől Bradet és Angelinát, akik egész biztosan nem mondanának nemet egy újabb örökbefogadásra.


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja